Rooster een handje voor rauwe pinda’s op hoog vuur zonder olie. Als ze zwart zijn en gaan stinken ben je te lang doorgegaan. Als ze klaar zijn haal je ze natuurlijk uit de pan.
De rest
Begin met het opzetten van een pan water voor de noodles. Zet ondertussen een grote pan op het vuur en begin met het bakken van de garnalen in de olie. Op het moment dat ze mooi roze zijn haal je ze uit de pan.
Nu komt het aan op je timing. Je wilt namelijk dat de groenten en noodles ongeveer tegelijkertijd klaar zijn. Kook de noodles (duurt ongeveer drie minuten) en roerbak de groenten (duurt ietsjes langer, afhankelijk van je voorkeur).
Giet de noodles af en roer ze, samen met de garnalen en de saus door de groenten. Bak dit alles nog een minuut door.
Verdeel je maaltijd over twee borden en strooi op het eind er wat pinda’s en sesamzaad over heen.
Notities
Nu kun je het opeten. Oh ja… een koud pilsje erbij is best lekker.