Wie is Sander?

Ik zie wel hoe ver ik kom, maar opgeven is geen optie!

Met dat in gedachten heb ik in 2017 een fiets gekocht om mee op pad te gaan. Daarna heb ik twee weekenden proefgedraaid in Nederland (Haarlem-Deventer-Haarlem en Haarlem-Renkum-Haarlem). Op basis daarvan heb ik geconcludeerd dat reizen en fietsen een prima combinatie is.

Inmiddels heb ik in Monique een leuk, gezellig en lief vriendinnetje gevonden. Dit blog zal onder andere een verzameling worden onze avonturen op de fiets, maar ook de avonturen met andere middelen van vervoer.

Ik heb het nooit gedaan, dus ik zal het wel kunnen!

Na een tijdje samengewoond te hebben in Nijmegen besloten Monique en ik om buiten de stad te gaan wonen. We vonden een mooi opknappertje in Vianen NB. 

Met de ervaring van het verbouwen van mijn huis in Nijmegen gingen we ook hier rigoreus aan de slag. Inmiddels is de verbouwing klaar. Wil je terug lezen wat we gedaan hebben, check dan de berichten onder Landgoed Pluis

Het ander voordeel van leven op het platteland is dat je echt de ruimte hebt om je eigen groenten te verbouwen. Ook zul je hier af en toe een update van zien wat we doen met onze moestuin.

Ik geniet van het leven, maar dan ook van alles wat daar bij hoort!

Ook is eten een dingetje voor me. En dan vooral lekker eten! Uiteten of zelf wat bereiden, het maakt mij niet uit. Als een eigen creatie echt super lekker is, dan zal ik deze hier met jullie delen onder de noemer recepten. Verzoekjes mogen natuurlijk ook, maar weet wel… zij die vragen worden overgeslagen.

Ook is muziek een passie voor me. Het bezoeken van festivals en concerten biedt veel plezier en ontspanning. Inmiddels wordt de lijst met bezochte concerten langer en langer.