De ene biet, is de Choggia niet!
De moestuin staat vol met bieten. Maar de ene biet, is de andere niet. We hebben de alom bekende rode, speelse gele en de verrassende Choggia biet. Deze ziet er natuurlijk al fantastisch uit, maar de smaak is ook puur genot. Iets minder aards dan de rode, maar minstens zo lekker! Zeker als je er een frisse salade van maakt.
Materiaal
- Mandoline
Ingrediënten
- 1 stuks Choggia Biet Het liefste net uit de grond
- 1 stuks Appel Een harde frisse
- 1 stuks citroen
- 1 pakje Zachte geitenkaas bolletjes
Instructies
Schillen en snijden
- Schil de biet en snij deze met de mandoline in zo dun mogelijke plakken
- Schil de appel en snij deze met de mandonline julienne
Opmaken
- Verdeel de plakken biet over een rond bord
- Dresseer de appel in het mindden over de bieten
- Sprenkel wat citroensap over het geheel
- Verdeel de geitenkaas over de borden
Notities
Jaja, dat is een stukje geluk op het bord! Zo uit de tuin, via een bord je buik in. Kan het nog beter?