Taartjes eten

Het is alweer onze laatste dag in El Campello. Vanavond vliegen we terug, maar we hebben nog genoeg te doen.

Dinsdag 28 september 2021. We komen al vlot tot de ontdekking dat Bar Levante vandaag gesloten is. Daarom lopen we iets verder om toch te kunnen genieten van een ontbijtje. Zoals altijd een tostada ham, een tostada tomaat, twee verse jus en een espresso. Maar nu ook een additioneel zoet broodje. Ook bij dit cafe is er niets op af te dingen!

Dat gaat erin als zoete koek

Na het ontbijt hebben we met Naat afgesproken om naar een taartenbakker in San Juan te gaan. Wat een delicate gebakjes zijn dat. Misschien iets te veel, maar we kunnen er nog van groeien.

De zusjes onderweg

Na de gebakjes brengen we Naat terug en rijden we naar een baaitje iets verderop. Het is Cala Lanuza een mooi baaitje waar we heerlijk snorkelen. We spotten er diverse vissen!

Taartjes eten
Cala Lanuza

Na het snorkelen rijden we terug naar El Campello om bij Brisa te gaan lunchen. Lekker tapas! De salade die niet kwam missen we niet echt. Na de salade doen we nog een rondje boulevard. We eindigen met een cider bij Bernie.

Cider bij Bernie

We rijden terug naar het appartement waar we de boel opruimen, een tukje doen en afscheid nemen van Naat. Dan is het tijd om terug naar het vliegveld te gaan.

Hopelijk kunnen we snel weer deze kant op, het was een heerlijke mini vakantie met veel actie, gezelligheid en lekker eten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Silver Gazelle

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder