Una mas!

We zijn alweer op bij de laatste dag aangekomen. Gelukkig is het een lange dag, want we vliegen pas ’s avonds. Kortom, nog genoeg tijd om leuke dingen te doen!

Dinsdag 17 mei 2022. Aangezien Bar Levante op dinsdagen dicht is, zullen we ons ontbijt elders moeten halen. Het alternatief is l’Estació geworden. We bestellen ons standaard ontbijt en peuzelen het lekker op. We lopen door het centrum van El Campello terug naar het appartement en bij de lokale kledingvermaakster schreeuwen we heel hard HOLA. De schoonmoeder van Naat merkt het op en herkent Monique direct. Na wat onverstaanbaar gebrabbel over en weer lopen we verder.

Ontbijt

De activiteit vandaag is snorkelen met Naat bij Playa del Bol Nou. Dit strandje ligt iets voor Villajoyosa en mag er wezen. Net om het hoekje, na wat geklauter komen we op een verborgen strandje waar we onze spullen neerleggen. Niet veel later liggen we met de koppies omlaag in het water te turen. Helaas is er niet bijster veel te zien. Na het snorkelen doen we een Instashoot waar de dames keurig poseren en we pogen kiezels over het water te laten stuiteren. Op zich niet heel moeilijk met de juiste snelheid en hoek.

Mooi strand
Insta model

Om 13:00 uur leveren we Naat thuis af en lopen we richting de boulevard van El Campello. We besluiten een daghap te gaan halen bij El Puerto II. We beginnen ons viergangen diner met salada van het huis. Deze wordt gevolgd door sardines en gefrituurde inktvisjes. Het hoofdgerecht is een bijzonder lekkere paella en we sluiten af met limoenpudding en profiteroles. Smullen toch!

Paella

Dan lopen we via de Alé Hop door naar El Coco Loco waar we nog een cocktail bestellen. Het is toch gewoon genieten in die Spaanse zon. Na de cocktail hangen we nog wat aan de boulevard. Dan lopen we weer terug naar het appartement. We kletsen nog wat met Naat en pakken onze spullen om terug te gaan naar de luchthaven. Het is jammer, maar we moeten morgen gewoon weer werken.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Silver Gazelle

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder