Viva las Nuevas! ❤️

Vandaag gaat het gebeuren! Naat en Adri gaan trouwen. Dat is natuurlijk super leuk!

Zaterdag 25 oktober 2022. Na een heerlijke nacht in ons tweepersoonsbed staan we uitgerust op. We genieten van het keurig verzorgde ontbijtbuffet en wensen de familie een goedemorgen.

Na het ontbijt is het tijd voor een ontspannen uitje. We gaan naar de markt van Alicante. We genieten van de prachtige handelswaren die overal uitgestald liggen. Het mooiste vlees, verse vis, gezonde groenten. Alles wat je hartje begeerd kun je hier vinden.

Vers vlees

We doen en rondje en vinden een kraam die onze specerijen kan aanvullen. We halen gember, komijn, zwart sesamzaad en kaneelstokjes. Dan door naar de groenteboer voor tien bollen knoflook. Die Spaanse is zoveel lekkerder dat die van de Albert Heijn!

Verse vis

Heel opmerkelijk blijven er ook twee taartjes aan onze handen plakken. Ze komen van de bakker van de koning wordt ons verteld. Als laatste eindigen we bij een slager. Hier proeven en lopen we worst. Dat wordt genieten! Bij het verlaten van de markt valt mijn oog nog op een fles New England IPA. Gevoelig als ik ben voor die drank van de goden, koop ik die fles ook nog even.

Taartjes

We rijden terug naar het hotel waar we onze taartjes opeten en even bij het zwembad gaan liggen. Hier worden we vermaakt door een dame die al ‘s ochtends haar handdoek had neer gelegd op een strandbedje. Ze kijkt doet wat oefeningen in het zwembad en op de kant en kijkt af en toe boos onze kant op. Puur genieten!

Bijkomen

Dan is het tijd om de Fred & Marja op te halen in El Campello. Dat doe ik met liefde. Als we terug in het hotel zijn, zijn ook Suus en Terry gearriveerd. Drukte alom! Na wat gekeuvel beginnen we aan de een na laatste hand aan de versieringen van de bruiloft. Als dat gebeurd is, nemen we Fred en Marja mee uitlunchen.

Na de lunch is het tijd voor de laatste handjes aan de bruiloft. De dames gaan zich omkleden en Terry en ik doen nog een klein pilsje terwijl we de locatie nog een keer inspecteren.

De laatste hand wordt gezet

En dan, rond half acht als alle gasten zijn gearriveerd… barst een feestje los zoals dat alleen in Spanje kan plaatsvinden. Naat en Adrie zagen er prachtig uit en alles was tot in de puntjes verzorgd. Wil je verdere details over wat er gebeurd is, dan had je erbij moeten zijn. Maar ik heb in ieder geval een vriend voor het leven gemaakt!

Vrienden voor het leven!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Silver Gazelle

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder