Heerlijk met je bek in het zonnetje!

Nadat de camping gisteravond nog even werd opgeschrikt door een kind wat een pot thee over zich heen kreeg hebben we heerlijk geslapen.

Zaterdag 3 april 2021. De dag begint bewolkt. Het ontbijt smaakt prima en we besluiten bijtijds te gaan fietsen. Het belooft een mooie rit door de Maasduinen te worden. We beginnen met een gravelpad richting Nieuw Bergen. Daar stoppen we bij de lokale bakker voor wat vlaai en ham-kaas croissants.

Dan door met de tocht door het Limburgse Landschap. We rijden voornamelijk over onverharde wegen, door bossen en over landweggetjes. Bij het Leukermeer is het tijd voor onze vlaai. Abrikozen om precies te zijn.

Na het Leukermeer komen we bij het Reimersmeer. Een prachtige plas midden in de Maasduinen. We fietsen er pal langs en gaan over het wandelpad. Dat betekent inderdaad ook stukjes wandelen. Het zand is zo los, dat het wel duinen lijken. Fietsen is er in ieder geval geen optie.

Na het Reimersmeer fietsen we langs kasteel Bleijenbeek, waar de croissants verorberd worden. Lekker zonnetje hè!

Via ’t Quin fietsen we richting Afferden. Daar willen we een to go maaltijd bestellen, maar dat hadden we kennelijk al gisteren moeten doen. Dan maar naar de bakker. Het blijkt een goede keuze, broodjes ham-kaas en rijstevlaai. Dat wordt genieten! We fietsen de laatste twee kilometers en staan pardoes weer op de camping.

Na de lunch en een douche is het tijd voor ontspanning. We zetten onze stoeltjes in de zon en genieten! Biertje erbij, aapjes kijken en af en toe dutten. Heerlijk!

Als de zon weg trekt is het tijd voor het avondmaal. Vandaag worst van everzwijn met zuurkool, geserveerd op een broodje. Om verliefd op te worden.

Na het eten gaan we nog wat wandelen en spelen we een potje scrabble. En dan, is het alweer bedtijd!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Silver Gazelle

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder