Box & Breakfast

Maandag 12 oktober 2020. In Liempde aangekomen halen we de sleutel van onze box op bij Café ’t Groenewoud. Na een korte uitleg en drankje van het huis zoeken we onze box op.

Het glazen doosje bevindt zich aan de rand van het bos. Wat een leuk ding! We nemen het even tot ons. Een prima bed en heerlijk chemisch toilet. Meer heb je toch niet nodig!

Tegen zessen arriveren we in Oisterwijk bij restaurant The George. Een sjieke zaak, gelegen in hotel De Leijhof. We beginnen met champagne en pata negra. Dan volgen de amuses een dipje van het een en ander en een lollie van zwarte knoflook. Heerlijk!

Inmiddels hebben we besloten om voor zes gangen te gaan. Tja, het kan ook gewoon. De eerste gang is een rillette van kalfswang en eendenlever. De tweede is coquille en buikspek. Klinkt lekker hè!

Dan gaan we door naar kabeljauw en daarna schelvis. Deze worden gevolgd met een heerlijk gerecht van mimolette (Franse versie van de gouda). Als dessert kregen we blanke chocolade, vijg en bramen. Heerlijk!

Ja, ja, dat was genieten. Enige minpuntje was de hoeveelheid. Het waren zes volle gerechten, dus enigszins ontploft verlieten we de tent.

Tegen half elf zoeken we in het donker ons hutje op. Het is iets frisser dan in de middag, maar de deken is prima!

Dinsdag 13 oktober. Wat is het heerlijk wakker worden met de zonsopgang in het zicht.

Dan zet Monique een keurig ontbijtje voor me klaar.

Als afsluiter besluiten we nog een stukje te wandelen door Kampina, een natuurgebied bij Boxtel. We lopen 6 km langs vennetjes en mooie paddestoelen. Een prima einde van een heerlijke mini vakantie!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Box & Breakfast”

Ontdek meer van Silver Gazelle

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder