Koebaksestraat

Verhuizen!

Dromen moet je naleven! En daar het onze droom is om klein, maar ruim te wonen werd het tijd om daar actie op te ondernemen. De huidige woningmakrt werkt natuurlijk niet mee, maar als je op het juiste moment toeslaat komt alles goed!

Op zaterdagochtend 15 januari zien we op Funda een potentieel pareltje voorbij komen. We schrijven ons direct in voor een bezichtiging, want achteraf afmelden is makkelijker dan vooraf aanmelden. De maandagochtend erop wordt de afspraak gepland en we mogen op donderdag 20 januari om 14:00 uur gaan kijken.

Eenmaal aangekomen op de Koebaksestraat zien we een hoop potentie: het erf is ruim, het huis klein. Het biedt genoeg mogelijkheden om het volledig naar onze smaak aan te passen. Ideaal voor ons! Oké, er moet het een en ander gemoderniseerd worden, maar daar draaien we onze handen niet voor om. Van de makelaar horen we dat we tot woensdag 26 januari 17:00 uur hebben om een bod uit te brengen. Dat doen we die dag om 16:47 uur. De spanning loopt op, zeker omdat het tot donderdag laat in de ochtend duurt voor we iets horen. Maar dat wat we horen is positief! We hebben niet het hoogste, maar wel het winnende bod! We gaan verhuizen!

Inmiddels zijn we een aantal weken verder en is alles geregeld! De hypotheek is rond, de overdacht staat gepland en ons huis in Nijmegen is ook definitief verkocht. Tijd om in te pakken en het e.e.a. voor te bereiden.

De komende tijd zullen we jullie meenemen in ons verhuis- en verbouwavontuur. Wij hebben er nu al zin in!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Silver Gazelle

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder