Terug naar huis

Het zit er weer op. Helaas moeten we naar huis en aan de arbeid. Gelukkig hebben we genoten van dit lange weekend kamperen. Monique heeft zelfs de smaak te pakken gekregen van het fietsvakantie-concept.

Maandag 27 juli 2020. We hebben een wekkertje gezet op half acht, die hebben we echter niet nodig. Iets voor half acht zijn we wakker en besluiten we op te staan. Het is tijd om de spullenboel weer in te pakken. Maar niet voordat we een ontbijt op hebben natuurlijk. Vandaag weer fietsen, dus weer pannenkoeken!

Na het ontbijt pakken we onze spulletje in en hangen we alles aan de fiets. Om precies negen uur laten we de camping achter ons liggen en fietsen we richting Harskamp. Na Harskamp volgt al vlotjes Otterlo. Vanaf hier fietsen we een heel stuk langs Planken Wambuis. Bij Papendal is het tijd om een andere route dan die van de heenweg te pakken. We slaan linksaf richting Arnhem.

Op naar Otterlo!

Omdat we inmiddels wel een drankje en gebakje verdiend hebben, besluiten we de route iets aan te passen. We pakken de weg naar rechts richting Oosterbeek. Bij het lokale cafe bestellen we twee taartjes. Dat is smulllen!

Dan door naar Arnhem waar we via de Nelson Mandelabrug de Nederrijn oversteken. We passeren het Gelredome en slaan de F325 op. Deze fietssnelweg staat ook wel bekend als het Rijn-Waalpad. Een mooi stukje fietspad richting Nijmegen. We fietsen gestaag verder om bij Ressen nog een kilo pruimen in te slaan. Slechts twee euro! Een koopje!

F325 het Rijn-Waalpad

Dan via Lent zo de Snelbinder op Nijmegen in. We passeren het station, pakken de laatste klim en slaan rechtsaf de St. Annastraat in. Rechtsaf Hatersteweg. Linksaf de St. Jacobslaan. Hoppa, na 228 km in vier dagen tijd weer thuis! Nu lekker aan de arbeid.

Nijmegen <3

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Silver Gazelle

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder