Logeren bij de boswachter

Op de planning voor eind mei stond een rondreis Malaga naar Alicante. Een of ander vreemd Corona virus gooide roet in het eten. Daarom zitten we nu een maandje later in Drenthe. Ook leuk!

Vrijdag 19 juni 2020. Een standaard kampeerritueel vindt plaats. We laden onze auto vol en bedenken dat er toch weer veel te veel bij ons hebben. We vetrekken omstreeks 9:15 richting Elst waar we Charlie en Gizmo in het pension duwen. Dan door naar De Kijl.

Op natuurkampeerterrein De Kijl aangekomen treffen we Joost. Hij staat te klungelen met zijn tent. Bij ons gaat dat natuurlijk vlekkeloos en hij staat na enkele minuten als een huis. We hebben een prima plekje met privé sanitair.

De rest van de dag doen we niets anders dan relaxen en bier drinken en kijken hoe de mede-kampeerders hun caravans installeren. Tegen de klok van zes geeft de boswachter groen licht voor de barbecue. Dat wordt genieten!

We steken de bbq (eigenlijk de komodo) aan een leggen er een paar mooie stukken vlees op. Zowel Joost als Monique worden en beetje onpasselijk van de vette randjes, dus ik ben spekkoper!

Na de bbq doen we nog een biertje voor we ontdekken dat het luchtbed lek is. Dat is pech hebben! We blazen hem weer op en gaan slapen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Silver Gazelle

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder